Stel direct een vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

  In dit formulier wordt gevraagd om persoonsgegevens. Nadat op de knop verzenden wordt gedrukt, worden de ingevulde gegevens gemaild naar Jack, Joost en Maarten. De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek. Naast de gegevens die u zelf invult, worden geen andere gegevens toegevoegd.

  050 – 311 17 17

  Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

  Bel mij terug

  Wij staan u graag te woord! Vul gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

   050 – 311 17 17

   Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

   Wie zijn wij

   Waack is een klein kantoor waar op dit moment 4 personen werkzaam zijn. Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Bijvoorbeeld met uw IB aangifte, fiscale herstructurering, het begrijpen van de cijfers, het opstellen van de jaarrekening, waarderen van de onderneming, ondersteunen met een business plan, het doorrekenen van investeringsbeslissingen en het verkrijgen van de benodigde financiering.


   Jack Steinfelder

   Jack heeft na zijn opleiding bij Nyenrode bij diverse bedrijven als controller en financieel adviseur gewerkt. Hier heef hij veel kennis opgedaan over administratievoering, financieel beheer en belastingrecht. Verder heeft Jack bij diverse financiële instellingen gewerkt, waaronder de SNS bank, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met kredietaanvragen. Daarnaast heeft hij ook een aantal jaar bij Deloitte gewerkt. In 2010 heeft hij Waack mede opgericht. Naast een doorgewinterde allround MKB adviseur, is Jack ook bevoegd om voor de schoonmaak- en uitzendbranche NEN audits uit te voeren.

   LinkedIn

   Joost van den Bogaart

   Na een studie accountancy heeft Joost eerst een tijd als controller in het MKB gewerkt. Daarna heeft hij vijf jaar lang voor een accountantskantoor in Drenthe gewerkt. In deze periode heeft hij ook de RB opleiding tot Belastingadviseur en daarna de studie Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen gedaan. Toen hij deze opleidingen had afgerond, heeft hij zich in 2011 aangesloten bij Waack Accountants. Joost is binnen Waack Accountants uw contactpersoon voor alle fiscale vragen en advisering.

   LinkedIn

   Maarten Moes

   Maarten heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Vrije Universiteit Amsterdam de opleidingen tot Registeraccountant en EDP Auditor gedaan. Daarnaast heeft hij elf jaar voor Deloitte gewerkt. In 2010 heeft hij zich aangesloten bij Waack Accountants. Als Registeraccountant is hij binnen Waack de garantie voor de kwaliteit van de jaarrekeningen. Daarnaast verricht hij veel controlewerkzaamheden, zoals het afgeven van controleverklaringen bij subsidieafrekeningen en het uitvoeren van DigiD audits. Maarten is daarnaast binnen Waack uw contactpersoon voor de waardering van uw onderneming.

   LinkedIn

   Eenmanszaak, VOF of BV

   Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Lees meer

   Medisch ondernemers

   Er is een grote hoeveelheid regels en vaak zijn er voordelen voor u te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Klanten van Waack mogen van ons verwachten dat wij ze wijzen op de mogelijkheden die er binnen de belastingwetgeving zijn.

   Lees meer

   Stichting of vereniging

   Waack kan de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Naast controle en advies kunnen wij u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als bij u ter plaatse.

   Lees meer

   Weten of wij u van dienst kunnen zijn?
   Neem contact op

   Groningen (hoofdlocatie)

   Lage der A 33
   9718 BL Groningen
   050 – 311 17 17
   info@waack.nl