Stel direct een vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

  In dit formulier wordt gevraagd om persoonsgegevens. Nadat op de knop verzenden wordt gedrukt, worden de ingevulde gegevens gemaild naar Jack, Joost en Maarten. De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek. Naast de gegevens die u zelf invult, worden geen andere gegevens toegevoegd.

  050 – 311 17 17

  Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

  Bel mij terug

  Wij staan u graag te woord! Vul gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

   050 – 311 17 17

   Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

   Belastingaangifte en -advies

   Een goede belastingadviseur bespaart u tijd en geld. Wij dienen uw aangiftes in, adviseren u of lossen uw fiscale problemen op in overleg met de belastingdienst. Ook kunnen wij voor u administratieve werkzaamheden uitvoeren en een jaarrekening opstellen.

   De belastingadviseur van Waack richt zich bij voorkeur op het geheel. Wanneer u een onderneming heeft lopen zakelijk en privé vaak door elkaar. Door dit in zijn geheel te bekijken kan de belastingadviseur de optimale fiscale situatie bepalen en ook hierover adviseren.

   Waarop richt de belastingadviseur zich

   De belastingadviseur richt zich op de volgende gebieden:

   • BTW;
   • Vennootschapsbelasting;
   • Inkomstenbelasting (IB-aangifte);
   • Loonheffingen;
   • Successie

   Waarom een belastingadviseur van Waack?

   Onze adviezen zijn helder en to-the-point. Wij houden van duidelijke communicatie. Door continue bijscholing zijn wij op de hoogte van de laatste wetten, regels en mogelijkheden. Onze accountants, fiscalisten en belastingadviseurs opereren allemaal onder één dak wat kennisdeling bevordert zodat voor u een optimaal resultaat wordt behaald. Waack is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

    

   Eenmanszaak, VOF of BV

   Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Lees meer

   Medisch ondernemers

   Er is een grote hoeveelheid regels en vaak zijn er voordelen voor u te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Klanten van Waack mogen van ons verwachten dat wij ze wijzen op de mogelijkheden die er binnen de belastingwetgeving zijn.

   Lees meer

   Stichting of vereniging

   Waack kan de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Naast controle en advies kunnen wij u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als bij u ter plaatse.

   Lees meer

   Weten of wij u van dienst kunnen zijn?
   Neem contact op

   Groningen (hoofdlocatie)

   Lage der A 33
   9718 BL Groningen
   050 – 311 17 17
   info@waack.nl