Stel direct een vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

  In dit formulier wordt gevraagd om persoonsgegevens. Nadat op de knop verzenden wordt gedrukt, worden de ingevulde gegevens gemaild naar Jack, Joost en Maarten. De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek. Naast de gegevens die u zelf invult, worden geen andere gegevens toegevoegd.

  050 – 311 17 17

  Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

  Bel mij terug

  Wij staan u graag te woord! Vul gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

   050 – 311 17 17

   Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

   Onderwerpen

   Om u goed van dienst te zijn hebben wij de kennis in huis. Wij hebben onder meer in huis een fiscalist/belastingadviseur (Joost) en een accountant/IT auditor (Maarten). Waack is gespecialiseerd in het MKB, maatschappen, stichtingen en verenigingen. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Bij ons krijgt u geen grote verhalen over hoe innovatief of ondernemend wij zijn en hoe proactief wij u ontzorgen. Samenwerking met u staat voorop! U bepaalt hoe wij u ondersteunen zoals u het beste past. U bent de ondernemer en wij proberen u vanuit onze expertise optimaal te helpen.

   Wij houden van bondige adviezen en duidelijke communicatie. Voor onze diensten hanteren wij scherpe en marktconforme tarieven. Eventueel aanvullende werkzaamheden en de prijs daarvan worden vooraf altijd met u afgestemd. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

   Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende zaken:

   Eenmanszaak, VOF of BV

   Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Lees meer

   Medisch ondernemers

   Er is een grote hoeveelheid regels en vaak zijn er voordelen voor u te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Klanten van Waack mogen van ons verwachten dat wij ze wijzen op de mogelijkheden die er binnen de belastingwetgeving zijn.

   Lees meer

   Stichting of vereniging

   Waack kan de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Naast controle en advies kunnen wij u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als bij u ter plaatse.

   Lees meer

   Weten of wij u van dienst kunnen zijn?
   Neem contact op

   Groningen (hoofdlocatie)

   Lage der A 33
   9718 BL Groningen
   050 – 311 17 17
   info@waack.nl