Stel direct een vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

  In dit formulier wordt gevraagd om persoonsgegevens. Nadat op de knop verzenden wordt gedrukt, worden de ingevulde gegevens gemaild naar Jack, Joost en Maarten. De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek. Naast de gegevens die u zelf invult, worden geen andere gegevens toegevoegd.

  050 – 311 17 17

  Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

  Bel mij terug

  Wij staan u graag te woord! Vul gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

   050 – 311 17 17

   Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

   Besloten vennootschap (B.V.)

   Wanneer u één of meerdere B.V.’s heeft zijn er een aantal verplichtingen, namelijk:

   • Voeren van een administratie;
   • Voeren van een salarisadministratie en indienen aangifte loonheffing;
   • Opstellen jaarrekening;
   • Deponeren jaarstukken bij de KvK;
   • Indienen VpB aangifte;
   • Uitvoeren van een uitkeringstoets (wanneer van toepassing).

   Dit kunt u of uw administrateur allemaal zelf doen. Of u nu alles zelf doet en ons vraagt om ernaar te kijken of dat u alles aan ons uitbesteedt, wij helpen u graag. De verplichting tot het opstellen van een jaarrekening bij een B.V. is vaak vastgelegd in de statuten. Bij een B.V. moet een jaarrekening veelal worden gedeponeerd bij de KvK. Vanaf omvang middelgroot dient de jaarrekening te worden gecontroleerd door een accountant (uitzonderingen daargelaten).

   Jaarrekening B.V. deponeren

   Een B.V. moet een jaarrekening deponeren bij de KvK, een aantal uitzonderingen daargelaten. Ook gelden er een aantal vrijstellingen ten aanzien van wat er gedeponeerd moet worden. Deze hangen samen met de omvang van uw B.V. De jaarrekening die u deponeert kan dus afwijken van de jaarrekening die wordt opgesteld voor interne verantwoordingsdoeleinden.

   Waarom Waack

   Er is een grote hoeveelheid belastingregels en vaak zijn er voordelen te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Daarnaast kunnen wij met behulp van software op efficiënte wijze uw jaarrekening opstellen, publiceren bij de KvK en de belastingaangiftes indienen. De jaarrekening voldoet aan de verslaggevingsregels. Bij voorkeur stoppen wij hier niet. Als financiële sparringpartner willen wij u graag behulpzaam zijn bij investeringsbeslissingen en het verkrijgen van inzicht in het periode resultaat en de toekomstige liquiditeitsontwikkeling.

   Ervaring

   Waack heeft ervaring met starters maar ook met ondernemingen die tegen het einde van hun bestaan aankijken. Wij kunnen u naast het bovenstaande ook ondersteunen met bijvoorbeeld:

   • Voeren van de administratie op locatie;
   • Het begeleiden/onderbouwen van een financieringsaanvraag;
   • De uitkeringstest;
   • Controle van een subsidieverantwoording;
   • Waardering van de onderneming;
   • Opstellen van prognoses;
   • Pensioenberekening voor een stamrecht B.V.;
   • Beëindigen van de onderneming.

    

   Eenmanszaak, VOF of BV

   Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Lees meer

   Medisch ondernemers

   Er is een grote hoeveelheid regels en vaak zijn er voordelen voor u te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Klanten van Waack mogen van ons verwachten dat wij ze wijzen op de mogelijkheden die er binnen de belastingwetgeving zijn.

   Lees meer

   Stichting of vereniging

   Waack kan de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Naast controle en advies kunnen wij u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als bij u ter plaatse.

   Lees meer

   Weten of wij u van dienst kunnen zijn?
   Neem contact op

   Groningen (hoofdlocatie)

   Lage der A 33
   9718 BL Groningen
   050 – 311 17 17
   info@waack.nl