Stel direct een vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

  In dit formulier wordt gevraagd om persoonsgegevens. Nadat op de knop verzenden wordt gedrukt, worden de ingevulde gegevens gemaild naar Jack, Joost en Maarten. De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek. Naast de gegevens die u zelf invult, worden geen andere gegevens toegevoegd.

  050 – 311 17 17

  Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

  Bel mij terug

  Wij staan u graag te woord! Vul gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

   050 – 311 17 17

   Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

   Stichting of Vereniging

   Verplichtingen stichting of vereniging

   Als bestuur van een stichting of vereniging heeft u een aantal verplichtingen. Eén hiervan is het opmaken van een jaarrekening. Wanneer de stichting of vereniging geen winstoogmerk heeft zijn de eisen die hieraan gesteld worden beperkt. In een aantal gevallen moet de jaarrekening ook gedeponeerd worden bij de KvK. Wij kunnen u hierover adviseren.

   Het bestuur van een stichting of vereniging zoekt daarnaast vaak contact met een accountant vanwege subsidievereisten. Wij hebben ervaring met veel soorten regelingen en zowel met de controle als het nakomen van de subsidievereisten. Ook kan een stichting of vereniging te maken krijgen met diverse soorten belastingen.

   Naast controle en advies kunnen wij u ook ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als ook bij u ter plaatse.

   Een specifieke vereniging is de Vereniging van Eigenaren. Ook hier hebben wij ervaring mee.

   Dienstverlening Waack

   Waack kan u adviseren over de eisen die gesteld worden aan de jaarrekening voor uw stichting of vereniging. Ook kunnen wij de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Daarnaast zijn wij thuis in de controle van subsidieverantwoordingen.

   Eenmanszaak, VOF of BV

   Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Lees meer

   Medisch ondernemers

   Er is een grote hoeveelheid regels en vaak zijn er voordelen voor u te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Klanten van Waack mogen van ons verwachten dat wij ze wijzen op de mogelijkheden die er binnen de belastingwetgeving zijn.

   Lees meer

   Stichting of vereniging

   Waack kan de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Naast controle en advies kunnen wij u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als bij u ter plaatse.

   Lees meer

   Weten of wij u van dienst kunnen zijn?
   Neem contact op

   Groningen (hoofdlocatie)

   Lage der A 33
   9718 BL Groningen
   050 – 311 17 17
   info@waack.nl