Stel direct een vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

  In dit formulier wordt gevraagd om persoonsgegevens. Nadat op de knop verzenden wordt gedrukt, worden de ingevulde gegevens gemaild naar Jack, Joost en Maarten. De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek. Naast de gegevens die u zelf invult, worden geen andere gegevens toegevoegd.

  050 – 311 17 17

  Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

  Bel mij terug

  Wij staan u graag te woord! Vul gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

   050 – 311 17 17

   Voor direct contact belt u met bovenstaand telefoonnummer van Waack.

   Administratie

   Wilt u ook af zijn van de administratieve rompslomp en uw tijd besteden aan ondernemen?

   Administratieve dienstverlening

   Waack kan u begeleiden bij de keuze van een financieel pakket. Daarnaast ondersteunen wij u bij de inrichting ervan. Wij kunnen u helpen met de financiële- en salarisadministratie, het doen van BTW- en VpB aangifte en het opstellen van de jaarrekening en publicatiestukken. Indien gewenst kunnen er tussentijdse rapportages worden opgeleverd.

   Voordelen administratieve dienstverlening Waack

   Waack Groningen kan voor u de administratieve werkzaamheden uit handen nemen. Dit bespaart u tijd, stress en ergernis. Indien gewenst kan de financiële administratie bij u op locatie worden gevoerd. Innovatieve oplossingen gebruik makend van scansoftware behoren ook tot de mogelijkheden.

   Eenmanszaak, VOF of BV

   Waack is met name gericht op het MKB en ondersteunt de klant op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben ervaring opgedaan binnen bijna alle branches en met nagenoeg alle voorkomende administratieve software.

   Lees meer

   Medisch ondernemers

   Er is een grote hoeveelheid regels en vaak zijn er voordelen voor u te behalen die onze fiscalist zo kan opnoemen. Klanten van Waack mogen van ons verwachten dat wij ze wijzen op de mogelijkheden die er binnen de belastingwetgeving zijn.

   Lees meer

   Stichting of vereniging

   Waack kan de jaarrekening voor u samenstellen of controleren. Naast controle en advies kunnen wij u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Zowel vanuit ons kantoor als bij u ter plaatse.

   Lees meer

   Weten of wij u van dienst kunnen zijn?
   Neem contact op

   Groningen (hoofdlocatie)

   Lage der A 33
   9718 BL Groningen
   050 – 311 17 17
   info@waack.nl